Frequently Asked Question

Mijn systeem geeft de melding LOGIN TIMEOUT
Last Updated 6 years ago

Indien u de melding LOGIN TIMEOUT op uw computer, smartphone of tablet ziet dan betekend dit dat uw apparaat geen verbinding kan maken met uw recorder.

Dit kan diverse oorzaken hebben en deze moeten uitgesloten worden om te achterhalen waar het probleem zich voordoet.

Echter heeft het vaak te maken met een modem / router reset waardoor de instellingen verdwenen zijn. Indien deze melding voorkomt kunt u bij ons een ticket indienen.
This website relies on temporary cookies to function, but no personal data is ever stored in the cookies.
OK

Loading ...