Frequently Asked Question

Camerasysteem op smartphone instellen ( gebruik van de APP )
bijgewerkt op 4 jaar geleden

Beschrijving

Bekijk uw recorder en camera's via internet onderweg nadat de monteur van Camerainstallatie deze geïnstalleerd heeft bij u op locatie. Al onze camerabewaking systemen zijn vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Met Dahua's mobiele applicatie IDMSS (IOS) / GDMSS (Android) kunt u Dahua-recorders en camera's toevoegen aan de mobiele app met P2P.

Vereisten

• Smartphone (IOS-apparaat of Android)
  • IDMSS / GDMSS is al gedownload op uw mobiele apparaat.
  • P2P moet zijn ingeschakeld vanaf de recorder en zijn verbonden met een netwerk met internettoegang.

Stapsgewijze instructies iDMSS / gDMSS versie 4.50.000

1. Open iDMSS / gDMSS op de telefoon en selecteer het startpictogram in de linkerbovenhoek.

image

2. Selecteer de knop / pictogram "Apparaat" onderaan om de recorder / camera toe te voegen.
image

3. Selecteer het "+" - teken en selecteer "Scan" om het apparaat toe te voegen.

image

4. Selecteer de "Bedrade camera".

image

5. Voer het apparaat in voor gemakkelijke identificatie. Het is vereist om het wachtwoord voor het toegevoegde apparaat in te voeren en vervolgens het opslagpictogram in de rechterbovenhoek te selecteren.

image

This website relies on temporary cookies to function, but no personal data is ever stored in the cookies.
OK

Bezig met laden ...