Afspelen vanaf een computer met Dahua Smart PSS
bijgewerkt op 4 jaar geleden

Stapsgewijze instructies

1. Start SmartPSS.

image

2. Klik op Afspelen

image

3. De apparaatboom aan de linkerkant toont alle apparaten die aan SmartPSS zijn toegevoegd.

image

Voor apparaten met meerdere kanalen / streams, klik op het pictogram om de boom uit te vouwen om alle kanalen te zien.

5. Gebruik het selectievakje naast elk kanaal waarnaar u wilt zoeken.

image

6.U kunt de parameters van de zoekopdracht configureren met behulp van de vervolgkeuzelijsten aan de linkerkant van het scherm:

image

• Recordtype - kies het type recordrecords waarnaar u wilt zoeken, inclusief gebeurtenissen
  • Streamtype - Hoofdstream, Substream
  • Tijd: klik op het tijdvenster om het zoekvenster in te voeren. Houd er rekening mee dat deze waarde niet langer mag zijn dan 24 uur

Klik op 'Zoeken' om te beginnen met zoeken op basis van de parameters.

7. De zoekresultaten verschijnen in de tijdlijn onder het middelste venster. Klik op de zwevende balk aan de rechterkant van het scherm om de opnamelade te openen

image

8. Dubbelklik op een item in de lijst om het afspelen te starten
image

9. Gebruik de bedieningselementen onder het videopaneel om het afspelen te regelen

image

Er zijn opties voor vooruit en achteruit afspelen, afspeelsnelheid en om audio in te schakelen

OK

Bezig met laden ...