Frequently Asked Question

SmartPSS installeren ( Windows )
bijgewerkt op 7 jaar geleden

Download voordat u begint SmartPSS van onze website.

Zodra u de juiste versie heeft gedownload kunt u de installatie starten.
Open het bestand en voer deze uit.

image

Zodra u deze installatie uitvoert krijgt u het volgende scherm te zien:

image
Druk hier next en vervolg de installatie

image

Bij dit scherm kan u de voorwaarden doorlezen, kies vervolgens op accept en dan next.
Vervolg hierna de installatie.

image
Deselecteer hier het vinkje voor PC-NVR. Dit is een functie die (standaard) niet gebruikt wordt.
Vervolg de installatie.

image

De installatie is nu afgerond. Selecteer Run SmartPSS om meteen verder te gaan met de configuratie.

Om de basis configuratie te volgen kunt u de volgende link gebruiken: https://helpdesk.megasnel.nl/kb/faq.php?id=8

Keywords: dahua,pss,smartpss,computer,pc,installatie,installeren,software,programma,
This website relies on temporary cookies to function, but no personal data is ever stored in the cookies.
OK

Bezig met laden ...