Recorder toevoegen op de mobiele app
Last Updated 7 years ago

Om een apparaat toe te voegen dient u eerst de app te installeren.
Toestel App naam Download locatie
Iphone IDMSS Lite Apple App store
Ipad IDMSS HD Lite Apple App store
Android toestellen GDMSS Lite Google Play Store
Android Tablet GDMSS HD Lite Google Play Store

Nadat u de app heeft geinstalleerd opent u de app en vervolgt u deze handleiding.

image
Zodra u de app geopend heeft komt u terecht in de Live mode. Hierin kan u de camera's direct live bekijken nadat u deze heeft toegevoegd.
Druk eerst op de knop links bovenin om het menu te openen.

image
Selecteer vervolgens de optie Apparaat beheer of Device manager.
Hierna komt u in de instellingen van de app om een apparaat toe te voegen of te verwijderen.
image

Selecteer nu het + icoon rechts boven om een apparaat toe te voegen.

image
Selecteer in het volgende scherm de optie IP/Domein.

image
Vul bij de naam een naam in die voor u herkenbaar is zoals bijvoorbeeld Thuis,Kantoor of Cameras. Dit mag natuurlijk ook iets anders zijn.
Het adres is uw IP adres. Deze wordt bij installatie altijd afgegeven maar deze kan u zelf ook terug vinden door deze website te bezoeken.
Bij gebruikersnaam vult u de toegewezen gebruikersnaam in.
Zodra u uw gegevens heeft ingevuld drukt u op de blauwe knop Start Live mode en dan zouden de camera beelden moeten laden. Hierna is het apparaat ook meteen opgeslagen en kan u deze voortaan gebruiken.

OK

Loading ...